Jogi közlemény

Tájékoztatás

 

https://www.kadarlegal.hu alatt elérhető honlapot Dr. Kádár László Levente ügyvéd üzemelteti az ügyvédi tevékenységről szóló 2017. évi LXXVIII. törvény és a vonatkozó kamarai szabályzatok előírásai szerint.

A honlapon található anyagokat kizárólag általános tájékoztatás céljából bocsátom az érdeklődők rendelkezésére. A megjelent információk semmilyen esetben nem minősülnek jogi vagy egyéb szakmai tanácsnak. Amennyiben a honlapon közölt információkról szeretne további tájékoztatást kapni, kérjük, lépjen velem kapcsolatba.

Mindent megteszek azért, hogy a honlap tartalma pontos, teljeskörű és naprakész legyen. Mindamellett nem vállalok felelősséget az oldalon megjelent információk teljességéért, pontosságáért, időszerűségéért vagy a felhasználásuk eredményeképp fellépő következményekért. Nem vállalok továbbá semmilyen felelősséget a honlap használatából vagy a megjelent információkra való hagyatkozásból eredő esetleges károkért.

A honlapon megvalósuló adatkezelésekről a www.kadarlegal.hu oldal „Adatvédelmi tájékoztató” menüpontjában (http://www.kadarlegal.hu/?page_id=126) tájékozódhat.

Szerzői jogi nyilatkozat

 

A honlap tartalma szerzői jogi védelem hatálya alá tartozhat.